Mhozzn0yr1a7d6hucvmd

Mindful Education Sweden

Den medvetna undervisningen - Lärarutbildning

Lär dig mindfulness, att undervisa med medvetenhet och att skapa en trygg och säker skolmiljö
- för optimal inlärning.


På denna plattform för mindfulness och socialt och emotionellt lärande har du tillgång till personlig och professionell utveckling genom ljudfiler, videos, webinar, välstrukturerade arbetsblad samt tillgång till ett internationellt community av pedagoger och tränare med ett gemensamt mål - att revolutionera undervisningen.

Översättning av innehåll pågår, all text är redan på svenska men videos på engelska, därför har utbildningen ett kraftigt rabatterat pris de första månaderna, så passa på!


Huvudlärare och grundare


Daniel Rechtschaffen

Daniel Rechtschaffen, Familjeterapeut och författare till The Way of Mindful Education och The Mindful Education Workbook. Han är grundare av och huvudansvarig för Mindful Education.


För din personliga utveckling har vi 20 guidade mindfulness meditationer och en video med medveten rörelse som du kan ladda ned och använda för din progressiva och kontinuerliga träning.

För din professionella utveckling har du 20 olika videos och arbetsblad med fokus på att lära ut mindfulness till elever. Logga in på webinar en gång i månaden för att fördjupa ditt lärande med experter och ställ frågor kring integration av lektionerna.


Fakultet - lärare och experter

Daniel Siegel


Daniel Siegel

Daniel är författare till många böcker inklusive The Mindful Brain, The Whole-Brain Child, och Brainstorm. Han är Verkställande Direktör för the Mindsight Institute och klinisk professor i psykiatri vid UCLA.Linda Lantieri


Linda Lantieri

Linda är författare till boken Building Emotional Intelligence. Hon är direktör för The Inner Resilience Program och grundare av CASEL the Collaborative for Academic, Social and Emotional Learning tillsammans med Daniel Goleman.Pål Dobrin

Pål är grundare av och creative director på Empaticus Han är meditationslärare och har en bakgrund inom Internationell Kris- och Konflikthantering. Pål är huvudlärare för den svenska versionen av lärarutbildningen.
Susan Kaiser Greenland

Susan är författare till boken The Mindful Child. Hon är även en av grundarna till the Inner Kids mindful awareness program för barn, tonåringar och deras familjer och hon konsulterar för närvarande med flera olika skolor och organisationer.Deltagare som fullföljer utbildningen erhåller en internationell certifiering att undervisa i inre färdigheter i skolan av The Mindful Education Association och erhåller rättigheter att lära ut från arbetsboken Den medvetna undervisningen. 

Kursplanen inkluderar de följande modulerna, som du kan få en förhandsvisning av nedan 1. 20st timslånga video lektioner
  1. Inkluderar innehåll som de fem områdena av medvetenhet, socialt och emotionellt lärande, trauma-medvetna instruktioner och mycket mer.
  2. Se och lyssna till ledande internationella experter inom området, ta del av insikter från neuro-vetenskapen och effekterna mindfulness har på hjärnan i utveckling.
  3. Lär dig presentera mindfulness och lära ut till olika åldersgrupper på ett lekfullt och skickligt sätt.
  4. Få insikter kring hur mindfulness kan läras ut med mångfald i åtanke.
  5. Lär dig prata med föräldrar och administratörer på ett pedagogiskt sätt om vinsterna med mindfulness.
 2. 20 Guidade Mindfulness Övningar
  1. Utveckla grundläggande närvaro och uppmärksamhetsförmåga.
  2. Lär dig stress-reducering och djupavslappning.
  3. Öka din medkänsla inför dig själv och andra.
 3. 20 Struktureade Arbetsblad
  1. Mallar & lektionsplaner
  2. Reflektionsövningar
  3. Spåra din personliga praktik
  4. Integration av Mindfulness i utbildningsmålen
 4. Online Community
  1. Gå med i ett globalt community av praktiserande lärare, administratörer, föräldrar, idrottsledare och mentorer av alla de slag.
  2. Dela med dig av utmaningar och genombrott och lär tillsammans med andra.
 5. Extramaterial i form av intervjuer med experter, lektioner och webinars.
  1. Titta på intervjuer och lektioner med ledande experter.
  2. Delta i live webinars.


Personlig utveckling

Utveckla och fördjupa din egen personliga praktik av mindfulness, emotionell intelligens och medveten rörelse.

Lär dig utveckla fokuserad uppmärksamhet, avslappning, medkänsla, resiliens och så mycket mer med hjälp av internationella experter och kollegor.
Professionell utveckling

Utveckla kompetensen att sätta samman utbildningsplaner och utveckla självförtroendet att integrera mindfulness och socialt och emotionellt lärande i dina dagliga aktiviteter med ungdomar.

Använd lektionsplaner och arbetsblad för att planera och strukturera klassrumsaktiviteter och lära dig väva in mindfulness i alla delar av elevernas studieupplevelse.Lär dig Skapa den Medvetna Miljö som får Elever att Blomstra.


Utveckla Dina Inre Förmågor som Stress-Reducering, Uppmärksamhet och Lycka.


Bidra till en Kultur av Medkänsla


Lär Dig från Experter inom Området


Knyt an till en global Community 

Course Curriculum


  Välkommen!
Available in days
days after you enroll

 

Frequently Asked Questions


När börjar och slutar kursen?
Kursen börjar nu och slutar aldrig! Det är en online-kurs som genomförs i egen takt - du väljer när du startar och slutar.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Vad sägs om livstids tillgänglighet? Efter att du har köpt kursen har du tillgång till den så länge du vill - med alla olika digitala enheter du äger.
Vad händer om jag inte är nöjd med kursen?
Det sista vi vill är att du skall bli missnöjd. Om du inte känner dig nöjd med ditt köp, kontakta oss inom 30 dagar så får du full återbetalning av kursavgiften.
Vad är kursplanen baserad på?
Denna utbildning är baserad på arbetsboken Den medvetna undervisningen som köps separat. Du kan få 25% rabatt på den engelska versionen om du köper den genom med rabattkoden Norton Publishing MINDFULDR.
Är undervisningen på svenska eller engelska?
Både och! Videofilmerna med internationella experter är på engelska men videos på Pål Dobrin, ljudfiler med guidade meditationer, arbetsblad och arbetsboken är på svenska.

Get started now!Smyglansering!

Halva priset på utbildningen (400USD) de första månaderna eftersom all översättning inte är klar. En del videos är utan undertexter så passa på att fynda eller håll ut, när översättningen är klar höjs priset till det dubbla.

Lärarutbildningen för Den Medvetna Utbildningen är perfekt för grupper av pedagoger, hela skolor eller kommuner. För grupper på fem eller fler ges en rabatt på 50%!

Ingen kommer att avvisas på grund av bristande resurser, kontakta vårt team om du behöver finansiellt stöd.

[email protected]